Sonnendent

Share/Save

A SONNENDENT fogorvosi rendelő a lutzmannsburgi  Sonnentherme fürdő szomszédságában, a fürdőtől és a szállodáktól kb 600 méterre található a határ magyar oldalán Zsirán. (A határ felől a 4. házban a településen.)

Zsira kedvező földrajzi elhelyezkedése teszi lehetővé, hogy betegeink a környező nagyobb magyar városokból  - Kőszeg, Sopron, Szombathely, Bük, Csepreg - és a környékbeli falvakból is negyedóra, félóra alatt el tudják érni rendelőnket.

Rendelőnkben a fogorvosi ellátások széles körét nyújtjuk kedves pácienseink számára.
Kiemelnénk azonban a kompozit fogfelépítést, mint kiemelkedő esztétikát nyújtó fémmentes elllátást, melyet csapos fogak, koronák, hidak, héjak, inlay-k helyett is választhatnak betegeink. Ez a technika -mivel a közvetlenül a szájban készül el – nagyon rövid idő alatt (foganként kb. fél - egy óra) biztosítja betegeink számára a saját fogaik közé legjobban illeszkedő megoldást.
 
Köszönhetően ennek a  - természetes hatást biztosító, gyors és tartós megoldást kínáló, de igen sok orvosi munkát igénylő, és ezért nem igazán elterjedt - technikának, betegkörünk nem csak a környék és a fentebb említett városok lakosságából kerül ki, hanem az ország távolabbi részeiről is látunk el betegeket. A messzebbről idelátogató vendégek az általunk üzemeltetett zsira.com weblapon találhatnak településünkön és a szomszédban különböző kategóriájú szálláslehetőségeket, valamint szabadidős programajánlatokat. 
 
 
Teljes kivehető fogsorukkal nehezen megbirkózó betegeink számára (akár már meglévő) protézisük rögzítésére az IMTEC 3M ESPE miniimplantátumait ajánljuk. Akár 1,5 óra alatt meg lehet szabadulni a csúszkáló, lebillenő, kieső fogsorok okozta kényelmetlenségtől, és az állandó fogsorragasztástól.
 
Zirkónium koronák, hidak és hagyományos fém-kerámia (porcelán) koronák hidak készítését soproni fogtechnikus partenrünk segítségével készítjük rövid határidővel.
Nobel Procera TM koronák és hidak készítését pedig Magyarország legrégebbi Procera laboratóriuma (Budapest) közreműködésével oldjuk meg.
 
Speciális elhelyezkedésünk (közvetlenül a határon, egy fürdő-szálloda komplexum szomszédságában) speciális igényeket is támaszt velünk szemben. Minél kevesebb alkalom (ülés) alatt minél több munkát elvégezni.
Sok esetben akár egy egynapos fürdőlátogatás alatt orvosolható a problémák jó része, ha fogtechnikus segítségét nem kell igénybe vennünk (pl. kompozit fogfelépítések).
Fogtechnikai munkák szükségessége esetén pedig igyekszünk az Ön pár napos itt tartózkodása alatt a munkát elkészíteni, ha az lehetséges.
 
Fontos azonban megjegyezni: a gyors kiszolgálás nem mehet a minőség rovására! Sem az ön , sem a mi érdekünket nem szolgálná, ha folyamatosan garanciális panaszokat kellene megoldanunk.
Próbálunk gyorsak és rugalmasak lenni, de csak az ésszerű határokon belül.
 
Mivel lakásunk a rendelő mellett van, ezért szükség esetén sürgősségi fogorvosi ellátást is tudunk biztosítani, akár hétvégén, vagy az éjszakai órákban is, azonban kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján.
 
Rólunk menüpontunkban bővebb ismertetést nyújtunk az általunk képviselt betegközpontú hozzáállásról, minőségi elveinkről.
 
 
Hivatkozások: