Elérhetőségünk

Share/Save

A SONNENDENT fogorvosi rendelő az osztrák lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdő szállodáitól 600 m távolságra van a határ magyar oldalán Zsirán. (A határtól a negyedik ház a bal oldalon.)

Zsira kedvező földrajzi elhelyezkedése teszi lehetővé, hogy betegeink a környező nagyobb magyar városokból  - Kőszeg, Sopron, Szombathely, Bük, Csepreg - és a környékbeli falvakból is negyedóra, félóra alatt el tudják érni rendelőnket.

Autóval Budapest felől: az M1 autópályáró a győri elkerülő szakaszon Sopron irányában kell lehajtani. Csornán majd Kapuváron áthaladva Fertőszentmiklósnál kell elhagyni a soproni utat Köszeg irányában. Lövőn áthaladva, majd a 84-es utat keresztezve, Sopronhorpács, majd  Zsira következik.

Zsirán az első lehetőségnél jobbra kell fordulni Und irányába, majd egyenesen nyugat felé végig kell haladni a falun (kb. 2 km).  A falu vége előtt a 4. házban található a rendelő (ebből az irányból a jobb oldalon.)

Ugyan rendelőnkben éjszakai illetve hétvégi fogászati ügyelet nem működik, de mivel a rendelő mellett lakunk, ezért indokolt esetben - telefonos vagy sms jelentkezés alapján- tudunk segíteni az akut panaszokon.

Tel: + 36 30 719 57 55 (Nonstop)

email: info@sonnendent.hu

Cím: 9476 Zsira, Locsmándi u. 46

 

Hivatkozások: